Monumentenwacht Flevoland heeft nu ook een eigen website

Nieuws en publicaties

Nieuwsbrief

Wilt u ook altijd op de hoogte blijven van de actualiteiten op het gebied van erfgoed in Overijssel? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief! Laat hier uw gegevens achter en u zult periodiek onze nieuwsbrief in uw email inbox ontvangen.

Nieuwsbrief maart 2022

Social media

Volgt u ons al op de sociale media?

Twitter

Facebook

Instagram

LinkedIn

Jaarverslag

Elk jaar levert Monumentenwacht Overijssel een jaarverslag op. Het jaarverslag geeft een overzicht van de werkzaamheden uitgevoerd door de Monumentenwacht in het afgelopen kalenderjaar en geeft daarnaast ook inzage in de reikwijdte en het bereik van de Monumentenwacht.

Tot 1 januari 2022 was dat een jaarverslag vanuit de stichting Monumentenwacht Overijssel I Flevoland.

Per 2022 is Monumentenwacht Overijssel I Flevoland gefuseerd met stichting Monumentenwacht Noord & Oost (Drenthe en Fryslân) in Stichting Monumentenwacht de vier provinciën F D F O. Naast deze sterke moederorganisatie staan vier aparte stichtingen per provincie, van waaruit ons deskundige en onafhankelijke werk wordt uitgevoerd.

Het jaarverslag over uitvoeringsjaar 2021 is daarom alvast een samengesteld jaarverslag waarin ook de Monumentenwacht Drenthe, Flevoland en Fryslân een plek hebben gevonden. Net als de Groene en Archeologische Monumentenwacht en onze ‘plus’ op de reguliere werkzaamheden: Monumenten Advies Oost.

Het jaarverslag van 2021 kunt u hier lezen.

Subsidie- en Fondsenoverzicht

Periodiek werken wij ons subsidie- en fondsenoverzicht voor u bij. U kunt hier de meeste recente versie vinden.

Contact

Volg ons op Facebook

Met subsidie van: