Abonnee worden FOUT

U bent de eigenaar van één van de monumenten die onze provincie rijk is. En daar bent u ongetwijfeld trots op. Maar met de ouderdom van uw pand komen onvermijdelijk ook de gebreken. Dat vraagt om een regelmatige check van de staat van uw pand. Een ‘APK’ van uw monument. Om te kijken waar de ‘slijtage’ zit. Juist ook op plekken die u zelf niet ziet of waar u niet aan denkt. Dat voorkomt dat kleine gebreken uitgroeien tot grote problemen en hoge kosten.

Onderhoudscheck voor weinig

Een abonnement bij Monumentenwacht geeft u als eigenaar recht op een periodieke onderhoudsinspectie door onze onafhankelijke en ervaren bouwkundig specialisten. We checken de staat van uw pand en voeren (indien mogelijk) direct kleine herstelwerkzaamheden uit. Jaarlijks nemen we contact met u op om te vragen of u mee wilt doen aan de inspectieronde in uw buurt. We komen uiteraard alleen als u dat nodig vindt.

Een overzichtelijk rapport

Na elke onderhoudscheck krijgt u van ons een overzichtelijk inspectierapport. Dit ontvangt u digitaal. In het rapport staan onze bevindingen en adviezen voor onderhoud. Het rapport is daarnaast een handige basis voor subsidieaanvragen, goedkoop lenen of vergunningen.

Voor wie?

U kunt abonnee worden als u eigenaar bent van een:

  • rijksmonument
  • gemeentelijk monument
  • object met cultuurhistorische waarde (gebouw, molen, interieur, groen, archeologie etc.)

Wat kost het?

Voor slechts 35 euro per jaar bent u abonnee van onze Monumentenwacht. U profiteert als abonnee van ons lage uurtarief van € 46,50 en u daar hoeft u géén BTW over te betalen.

AANMELDFORMULIER

Ja, ik wil voor mijn monument(en) abonnee worden van Monumentenwacht Overijssel.

Contact

Volg ons op Facebook

Met subsidie van: